IMG_6398

Bouw en constructie speelgoed verhuur

Home > Landingspagina's > Bouw en constructie speelgoed verhuur

Ben je geïnteresseerd in het huren van bouw en constructiespeelgoed? Bij The Bric Revolution huur je maandelijks een bouw en constructiespeelgoed box met de meest uitdagende bouwsets.

Constructiespeelgoed biedt een geweldige ervaring en veel kinderen en volwassenen bouwen graag de mooiste constructies. Wij zijn van mening dat het bouwen ervan eenvoudig en leuk moet zijn en een plezierige en onvergetelijke ervaring. Helaas lukt dat niet voor iedereen, simpelweg omdat het budget er niet voor is. Met onze T-Bric abonnementen service heeft echter iedereen de mogelijkheid om te blijven creëren.

Jouw bouw en creatieve voorkeuren zijn net zo uniek als jij dat bent. Daarom zoeken wij altijd naar boxen op maat waaruit onze leden kunnen kiezen. Waar je ook van houdt, wij hebben boxen voor elk type bouwer.

Onze T-Bric abonnementen

Word nu lid van The Bric Revolution en kies het abonnement dat het best bij je past. We bieden diverse thema’s en bouwniveaus, dus er is een abonnement voor iedereen.

Ontvang maandelijks je eigen box en start direct met bouwen!

XL blue             9,99, elke maand tot 50 euro het nieuwste bouw en constructiespeelgoed

XL yellow        19,99, elke maand tot 120 euro het nieuwste bouw en constructiespeelgoed

XL green         39,99, elke maand tot 400 euro het nieuwste bouw en constructiespeelgoed

XL junior         5,99 elke maand tot 20 euro het nieuwste bouw en constructiespeelgoed

Abonnement XL Yellow is onze meest populaire box en heeft een interessante inhoud.

Er is een T-Bric verhuur box voor iedere leeftijd

Of je nu al wat ouder bent of nog heel jong, iedere fan van constructie speelgoed zal bij zijn om iedere maand weer een constructie box van Sluban, COBI, LEGO en Twickto op te kunnen halen met een uitdagende constructieset. Omdat iedereen van een andere uitdaging houdt hebben wij diverse abonnementsvormen. Zo is er altijd een set die bij jou past. Vanwege de gecompliceerde bouwsets en de kleine onderdelen bevelen we echter wel een minimum leeftijd aan van zes jaar. Voor de jongere fans hebben wij een speciaal Junior abonnement.

Hoe werkt een T-Bric abonnement

Heb je interesse in een T-Bric abonnement? Vul dan onderstaand formulier in en meld je aan voor het abonnement dat het best bij jou past. Zodra we jouw gegevens hebben gevalideerd ontvang je per e-mail een bevestiging. Daarmee kun je bij je plaatselijke speelgoedwinkel direct je eerste maandelijkse constructie box ophalen en aan de slag.

Geef een creatieve verrassing cadeau!

Wil je geen maandabonnement afsluiten maar wel maar een leuke verrassing regelen voor iemand van wie je houdt? Verras dan een vriend(in) of familielid en kijk hoe creatief ze worden! Met onze eenmalige verhuur box heb je het perfecte cadeau voor je favoriete bouwverslaafde. Onze boxen zijn altijd gevuld met 99% gloednieuwe bouwelementen. In iedere box zit een bouwset met een waarde van meer dan ….. euro.

T-Bric abonnementen, ook interessant voor retailers

Ben je retailer en net zo’n fan van LEGO, COBI, Sluban of Twickto constructie sets als wij? Dan werken we graag met je samen met onze T-Bric service. Als je bouwsets en andere soorten constructiespeelgoed verkoopt en je klanten graag wilt voorzien van een abonnement, meld je dan snel aan. Zo kunnen ook jouw klanten maandelijks genieten van een nieuwe uitdaging.

Lees meer over onze T-Bric abonnementen

 

Vond je deze pagina leuk?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on pinterest
Deel op Pinterest
Share on whatsapp
Deel op Whatsapp