c2e2d169-4202-46a8-9e27-8311a39cc945

Bouwspeelgoed Abonnementen

Home > Landingspagina's > Bouwspeelgoed Abonnementen

Wil jij heel graag een bouw en constructiespeelgoed abonnement? Dat kan vanaf nu bij The Bric Revolution!

LEGO, Sluban, Twickto of Cobi zijn niet zomaar een stuk speelgoed, maar een zeer uitdagende bezigheid die de creativiteit enorm stimuleert. Heb jij ook een diepe liefde voor COBI, LEGO, Sluban of Twickto en verzamel je het graag? Dat weet je dat de kosten behoorlijk kunnen oplopen. Hoe geweldig is het dan als je iedere maand een box kunt afhalen met een bijzondere bouwset van één van deze top merken.

Met een maandabonnement van The Bric Revolution maak ook jij de mooiste constructies, iedere maand opnieuw. Word lid en ontvang iedere maand geweldige bouwpakketten. We selecteren zorgvuldig de leukste sets die je af kunt halen bij een speelgoedwinkel bij jou in de buurt.

Kies een T-Bric abonnement naar keuze

Word nu lid van The Bric Revolution en kies het abonnement dat het best bij je past. We bieden diverse thema’s en bouwniveaus, dus er is een abonnement voor iedereen.

Ontvang maandelijks je eigen box en start direct met bouwen!

XL blue             9,99, elke maand tot  50 euro het nieuwste bouw en constructiespeelgoed

XL yellow        19,99, elke maand tot 120 euro het nieuwste bouw en constructiespeelgoed

XL green         39,99, elke maand tot 400 euro het nieuwste bouw en constructiespeelgoed

XL junior         5,99 elke maand tot 20 euro het nieuwste bouw en constructiespeelgoed

Abonnement XL Yellow is onze meest populaire box en heeft een interessante inhoud.

Hoe het werkt een T-Bric Abonnement

Heb je interesse in een bouw en constructie abonnement? Vul dan onderstaand formulier in en meld je aan voor het abonnement dat het best bij jou past. Zodra we jouw gegevens hebben gevalideerd ontvang je per e-mail een bevestiging. Daarmee kun je bij je plaatselijke speelgoedwinkel direct je eerste maandelijkse constructie box ophalen en aan de slag.

Voor welke leeftijden kun je een abonnement afsluiten?

Elke fan van LEGO, COBI, Sluban of Twickto zal blij zijn om iedere maand weer een box op te halen met een mooie constructie set. Of je nu oud bent of jong, wij zorgen voor een bijzonder pakket. Vanwege de kleine stukjes en gecompliceerde bouwsets bevelen wij echter wel een minimale leeftijd aan van zes jaar. Voor de jongere fans hebben wij een speciaal Junior abonnement.

Geef een creatieve verrassing cadeau!

Wil je geen T-Bric abonnement afsluiten maar wel maar een leuke verrassing regelen voor iemand van wie je houdt? Verras dan een vriend(in) of familielid en kijk hoe creatief ze worden! Met onze eenmalige verhuur box heb je het perfecte cadeau voor je favoriete bouwverslaafde. Onze boxen zijn altijd gevuld met 99% van de benodigde bouwelementen. In iedere box zit een bouwset met een waarde van het afgesloten T-Bric abonnement.

Een T-Bric abonnement, ook interessant voor retailers

Ben je retailer en net zo’n fan van LEGO. COBI, Sluban of Twickto en andere bouwconstructie sets als wij? Dan werken we graag met je samen. Als je één van deze bouwsets en andere soorten constructiespeelgoed verkoopt en je klanten graag wilt voorzien van een abonnement, meld je dan snel aan. Zo kunnen ook jouw klanten maandelijks genieten van een nieuwe uitdaging, welke jij als winkelier kan aanbieden.

Vond je deze pagina leuk?

Share on facebook
Deel op Facebook
Share on pinterest
Deel op Pinterest
Share on whatsapp
Deel op Whatsapp