01-Ford-LEGO-Speed-Champions-1280x855

Abonnement T-Bric

Met een T-Bric abonnement kun je iedere maand weer opnieuw genieten van geweldige bouwervaringen met de bouwsets van o.a. LEGO, Sluban, Cobi en Twickto. Abonneer je op een T-Bric abonnement van jouw keuze en word ook een getalenteerde bouwer. Iedere box bevat een bouwset waarmee je geweldige constructies kunt bouwen. Dit is de ervaring waarvan je altijd hebt gedroomd!

Abonnement constructiespeelgoed afsluiten

Overweeg je een abonnement constructiespeelgoed af te sluiten? Een goed idee! Met een T-Bric abonnement kun je iedere maand weer opnieuw genieten van geweldige bouwervaringen.

Hoe het werkt

Als je een abonnement constructiespeelgoed neemt van The Bric Revolution kun je iedere maand opnieuw een LEGO bouwset bouwen ter waarde van het door jou afgesloten abonnement. Welke LEGO set je bouwt is geheel aan jou. Wij hebben diverse originele LEGO bouwsets samengesteld en elke maand mag jij weer een keuze maken uit deze geweldige selectie van ingewikkelde bouwsets en bijzondere ontwerpen. Zo kun je iedere maand weer genieten van het bouwen van de mooiste set.

Wat zit er in een box?

In onze boxen zitten alleen de allerbeste bouwsets: 100% gloednieuwe sets waar je de mooiste constructies mee kunt bouwen. Natuurlijk ontvang je daarbij ook een handboek met instructies en bouwtechnieken, dat vol staat met informatie en tips om jou op weg te helpen. Iedere maand opnieuw ontvang je zo’n bouwuitdaging, waardoor je steeds meer inzicht krijgt in constructies en een deskundige bouwer wordt.

Welke abonnementen kun je kiezen?

Word nu lid en kies het T-Bric abonnement dat het best bij je past. We bieden diverse thema’s en bouwniveaus, dus er is een abonnement voor iedereen.

Ontvang maandelijks je eigen box en start direct met bouwen!

XL Blue             9,99, elke maand 1 LEGO-box tot 50 euro

XL Yellow        19,99, elke maand 1 LEGO-box tot 120 euro

XL Green         39,99, elke maand 1 LEGO-box tot 400 euro

XL Junior         5,99, elke maand 1 LEGO-box tot 20 euro

XL VIP               na 1 jaar een abonnement  de mogelijkheid tot een VIP abonnement. Vraag naar de voorwaarden.

Abonnement constructiespeelgoed XL Yellow is onze meest populaire box en heeft een interessante inhoud waarmee je mooie sets kunt bouwen en de ruim de mogelijkheid hebt je eigen fantasie te gebruiken voor eigen creaties.

Hoe meld ik me aan?

Wil je direct bouw- of constructiespeelgoed ophalen bij je speelgoedwinkel? Maak dan een account aan voor een T-Bric abonnement constructiespeelgoed via het formulier op deze website. Zodra wij al je gegevens verwerkt hebben ontvang je per e-mail een bevestiging en kun je direct langs gaan bij een speelgoedwinkel bij jou in de buurt.

 

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

Inhoud