abonnement T-Bric kasteel in de buitenlucht

Over T-Bric abonnementen

The Bric Revolution

T-Brix is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van unieke maandelijkse abonnementsboxen voor bouw en constructie fanaten van alle leeftijden. Met onze abonnementsvormen bieden we diverse uitvoeringen, die een alternatief bieden voor dure bouwsets.

Jarenlang hebben wij – en veel LEGO fans met ons – ons afgevraagd waarom er geen oplossing is voor volwassenen en kinderen die dolgraag constructiesets willen bouwen maar daar simpelweg de financiën niet voor hebben. Om een alternatief te bieden voor de aanschaf van dure bouwsets hebben we T-Bric opgericht. Of het nu gaat om volwassenen die LEGO bijna als een kunstuiting zien of om grotere kinderen die graag de uitdaging blijven zoeken, wij bieden de helpende hand met een abonnement tegen een schappelijke prijs.

Abonnementen T-Bric

T-Bric biedt een abonnementsdienst, net zoals een tijdschrift. Zodra je je aanmeldt, heb je iedere maand keus uit een box bij je plaatselijke speelgoedwinkel. Gevuld met een geweldige bouwset daagt de box je direct uit om te beginnen. Door je maandelijkse abonnement blijft het bouwen met LEGO, COBI, Sluban of Twickto een plezierige en onvergetelijke ervaring en kun je continue blijven creëren.

Er is veel variatie in de manier waarop onze abonnementen werken, maar de prijs is betaalbaar. Constructiespeelgoed is helaas niet de goedkoopste hobby ter wereld, dus als je je aanmeldt voor een maandelijkse set dien je rekening te houden met wat kosten. Onze abonnementen hebben startprijzen van 5,99 euro, waardoor ze niet meer kosten dan een kleine bouwset in de plaatselijke speelgoedwinkel.

Als verhuurder van constructie sets is het onze missie om de bouwervaringen van constructiebouwers in heel Nederland te verbeteren. We selecteren iedere bouwset dan ook zorgvuldig en maken daarvan unieke boxen van hoge kwaliteit, die onze klanten altijd verrassen.

T-Bric heeft geen juridische banden met de LEGO Group, Sluban, Cobi of Twickto, T-Bric is op zichzelf staand entiteit.

Wil je meer weten over onze abonnementen in constructiespeelgoed? Bekijk dan snel onze abonnementsvormen of leer meer over waarom het goed is te kiezen voor een T-Bric abonnement.

Abonnement T-Bric Lego kasteel