klantenservice

Klantenservice

Klantenservice T-Bric

Heb je een vraag over je abonnement? Of heb je hulp nodig bij kwesties over aankoop, garantie en voorwaarden? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, emailadres info@thebricrevolution.nl en mocht je er helemaal niet uitkomen dan kun je ons altijd een belletje geven. Of kijk hieronder bij veel gestelde vragen, wellicht kun je hier je antwoord al terug vinden.

Veelgestelde vragen T-Bric

Nee, we hebben een abonnement met een looptijd van 1 maand. Dit is een opzegbaar contract die je na 1 jaar maandelijks kan opzeggen. 

Vanaf 16 jaar mag je bij Tbric een abonnement afsluiten en zelfstandig een bouwset ophalen. Als je tussen de 12 en 16 jaar bent kun je alleen een abonnement afsluiten wanneer je ouders of voogd mee tekenen. Dit kun je regelen aan de balie van de aangesloten winkel. 

Ja, je kunt direct beginnen met het bouwen van een set van de winkel waar je je hebt ingeschreven. 

Ja. Het is alleen mogelijk om een VIP abonnement af te sluiten als je langer dan een 1 jaar een abonnement heb gehad en als de aangesloten winkel aan de juiste voorwaarden voldoet.

Ja. Iedereen die een abonnement heeft afgesloten en een bouwset meeneemt dient borg te betalen. De borg bedraagt tussen de 50 en 100 euro afhankelijk welk abonnement je heb afgesloten.

Ga naar jouw T-Bric account en volg de instructie, dit kan op elk moment tijdens jouw abonnement.